BURSA / OSMANGAZİ - Şahin Yılmaz İlkokulu

OKULUN ÖTESİNDE İLK TANIŞMA TOPLANTISI

Bursa İl  Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir Belediyesi  ,Portekiz , İspanya , Polonya, İtalya ve okulumuzun dahil olduğu "Okulun Ötesinde" isimli projenin ilk online toplantısı Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE  birimi koordinesinde gerçekleştirildi.

Projenin amacı:Okul dışı öğrenme ortamlarını doğru ve etkili kullanmak için,öğretmenlik meslek profilini güçlendirmek: okul dışındaki mekanlarda eğitim sorumlusu olarak görev alanları, öğretmen ve öğrencileri aynı amaç doğrultusunda bir araya getirerek öğrenme süreçlerini bütüncül bir şekilde planlamak; derslerini farklı mekanlarda gerçekleştiren öğrencilerin, öğrenmeyi hayatlarının her alanına taşımalarını sağlamak, yaşadığımız dünyanın kültürel, doğal ve endüstriyel mirasının sosyal ve eğitimsel değerini gelecek kuşaklara aktarmaktır.

30 ay sürecek olan projenin ilk online toplantısında  Bursa il Milli Eğitim ARGE  birimi tarafından ortaklara genel bilgilendirme yapıldı.Ortak kurumlarda kendi bünyelerinde gerçekleştirdiği faaliyetlerinin detaylarını sundular. Pandeminin devam ettiği bu süreçte farklı ülkelerden farklı kurumlarla biraraya gelmek, projenin her katılımcısı için motivasyon kaynağı oldu.

24-04-202124-04-202124-04-202124-04-202124-04-202124-04-2021

Yayın: 24.04.2021 - Güncelleme: 24.04.2021 23:06 - Görüntülenme: 617